Arkadaşlar merhaba,
Ben direk satıcı veya bu ürünün bayii değilim.Şöyle izah edeyim;
Oturduğum yerde çevremde ihtiyacı olan ailelerin iki çocuğunu okutuyordum (Bunu reklam eder gibi açıklamak çok hoşuma gitmiyor ancak durumu izah açısından gerekli olduğu için söylüyorum) Emekli olunca maddi olarak gücüm yetmemeye başladı. Onları yarı yolda da bırakmayı kendime yediremedim. Hal böyle olunca ek gelir kaynakları yaratma arayışına girdim. Ahşap oyuncaklar yapıp,çiçek üretip zaman zaman pazarlarda satmaya başladım.Şimdilik binlerce şükür iyi gidiyor. Hedefim bir üçüncü çocuğun elinden tutabilmek.
Bu amaçla epoksi konusunda çok araştırma yaptım ve bu ürünü buldum.Üzerine çok cüzi bir ücret ilave ederek isteyen arkadaşlara temin ediyorum.Ben çok memnun kaldım.Size ürünü aldığım firmanın adresini verebilmeyi çok isterdim ancak bu konuda beni ne olur anlayışla karşılayınız affınıza sığınıyorum.
Hem kaliteli bir ürün almış hemde çocukların eğitimine katkıda bulunmuş olacaksınız.
Ben ürünü dökme olarak alıyorum yani ürünün kendi ambalajı ile gelmiyor.Firma Dow un ürünü olduğunu söyledi.
İsteyen arkadaşlara "Thecnical data sheet" lerini gönderebilirim.Burda yer işgal etmeme amaçlı koymadım.
Ürün üç e bir oranda karıştırılarak kullanılıyor.
Bir kilo fiyatı şu an 28 tl dir.Dolardaki dalgalanmalara göre yükselip alçalabiliyor.
İlginiz için teşekkür ediyorum.