Düşünülenin aksine direk sallanmayı azaltır. Aynı bir sarkaç gibi (tersine çalışıyor) teknenin sallamasını belirli bir düzene indirgemeye çalışır. Direği katlanır yapmanın harcanacak işçilik ve malzeme hariç bir zararı olmaz, bir çok kıyımızda ve özellikle kasabaların ağzında dereler var derinlikleri uygun olsa da üzerine kondurulmuş bir köprü direkli teknelerin daha emniyetli olan iç kısımlara geçmesini engelliyor.
Eğriler için planın önerdiği malzemeyi kullanmanız doğru olur. Eğer açık bırakmışsa, postalarda da şekil olarak eğrilik varsa postanın eğimine uygun eğimli lifleri olan ağaç bulmanız gerekir, yani eğri bir gövdeden biçilmiş bir kereste bulacaksınız, bulamazsanız, lamine edilmiş ahşap da kullanabilirsiniz veya kontradan da yapabilirsiniz. Sonuçta postalar teknenin şekilini vermenin yanı sıra büyük ölçüde sağlamlığını da sağlarlar.
Hareketli salmayı be oldum olası sevemedim. Bir çok teknede hareketli salma kekamoz nedeni ile indirilemez veya kaldırılamaz, bu nedenle benim önerim sabit salma olur. Balıkçı barınaklarının hemen tamamı yeterli derinliğe sahiptir., belki çok içlerine giremezsiniz ama mendireğin ağzına yakın ve denizden etkilenmeyen bir yere bağlanmanız her zaman mümkün olur. Denizde salmanın yatay darbe alma olasılığı oldukça düşüktür.