Merhaba Serkan Bey. Evet ama şubattan beri çok yavaş ilerliyor. Vakit sorunum var. O yüzden o yavaş ilerleyen kısmı bile paylaşmaya vakit ayıramıyorum
Ama sayenizde devam edeyim paylaşmaya
Teşekkürler.
Aynanın bindirme tahtalarının oturacağı kenarları oturma açısına göre tesviyeleniyor (Beveling)
Herşey yerli yerinde, terazide...
Perdelerin omurga ile birleşim yerleri.
En son perde ve onu ayna ile birleştirecek olan Boyuna Perdeleri.
Baş tarafı dolabının zemin tahtası da çıtalarıyla teraziye alınarak yapıştırıldı.
Genel bakış.
Dolap kapagi. Plandaki yanlis cizimden oturu yerine oturmuyor. Ben mi bir hata yaptim diye arkadasimla Solidworks'te montajini yaptik. Sonuc ayni. Yenisini kesmek yerine bir sekilde alistirmayi tercih ettim. Ugrastiriyor...
Alıştırma sırasında ortaya çıkan büyük boşlukları çıtalarla daraltıp macun ile doldurdum. Epoksi macun ile 6mm'ye kadar olan hatalar düzeltilebiliyor.
Geçici tahtaları köşebentlerle daha sağlam hale getirdim.
Yeteri kadar talaş kalmadığı için hazırlayabildiğim az miktarda macun yetmeyince baş bodoslama laminasyonu yarıda kaldı. Ama zararı yok. Ertesi gün devam edilebilir.
Temin ettiğim 25kg kaba üstübeç ile artık istemediğim kadar macun hazırlayabilirim. Baş bodoslama laminasyonuna devam...
Taban tahtalarını taşıyan ve destek olan tirizler.
Baş güvertenin üzerine oturacağı perdelerin üst kenarlarına yükü dağıtmak için tirizler yapıştırılıyor